Torben havde bestilt sommervejr, tak for det :)
Velkomstdrink: Hyldeblomst med Blåbær og Hvidvin
Torben tester tændvæsken
og den virker
Sild natural
Sild Exxon Valdez
Forret: Sortsild med Bornholm'er sennep rødbeder løg æggeblomme men uden rugbrød
1. Hovedret under tilberedning
forretten gik to gange, derfor pause
og så en øl pause, nu uden øl
Søren O. leger dåseskjul
med "smutti"
1. Hovedret: Urtebagt (grillet)røget laks med grillet Aubergine og Squash
selv urterne forårs løg,porre,knoldselleri, gulerødder og drænet yoghurt blev grillet.
2. Hoveret: Grillet kyllingebryst marineret i Hvidløg persille citron og oliverolie,
hertil straffede kartofler og salat af hvidkål, iceberg, forårs løg, madagascarpeber og ristet kokusflager.
3. Hovedret: Flæskesteg på Italiensk, dvs. hjemmegrillbagt brød, tomat, rucola salat,
grillet kamsteg, svær afmonteret og grillet til perfektion by Bo
Fik publikumsprisen for det æstetiske udtryk.
Kun slået af Pernilles hvid chokoladekage med rabarber og vanilje godt hjulpet på vej
af den af Søren indkøbte vintage port.




















Ingen kommentarer:
Send en kommentar